Ooit gedacht aan een milieu vriendelijke manier om van a naar b te komen? De kans is groot dat je dan uitkomt op het idee om voor een fiets of de benenwagen te gaan.  En misschien een elektrische auto, maar dat is toch anders. En het lopen of fietsen van lange afstanden is niet bepaald prettig. Voor dit probleem is gelukkig een oplossing gekomen, want de e-bikes van tegenwoordig hebben veel voordelen. Waarom wij vinden dat e-bikes de beste keuze zijn om een milieu vriendelijke reis te maken, lees je in deze blog! Ben jij al klaar voor de e-bikes!

E-bikes tijdens het rijden

wanneer je met een e-bike rijdt ben je het milieu niet aan het vervuilen. Alleen voor de accu komt er wat uitstoot vrij, maar dit is niet tijdens het rijden. En daarbij is dit maar 3% van de hoeveelheid die een auto uitstoot. Door de versnellingen van e-bikes vlieg je door de straten en ben je binnen no-time op je bestemming. En het grootste verschil met een normale fiets is dat je niet zoveel inspanning nodig hebt en nooit meer bezweet hoeft aan te komen. Als je eenmaal een van de e-bikes hebt geprobeerd, wil je nooit meer anders.e-bikes

Voor in de stad zijn e-bikes ideaal

e-bikes zijn sowieso al heel handig om mee te rijden, maar daarnaast kun je er ook overal mee komen. Alle smalle straatjes (in het centrum van Amsterdam bijvoorbeeld) zijn geen probleem meer. Je kunt met e-bikes alle drukke straten door zonder problemen. Met de fiets pas jij overal tussen door en met de elektrische fietsen doe je dat ook nog eens met een heuse snelheid. Kortom, vooral voor mensen die in de stad wonen is een e-bike echt ideaal. Dus woon jij in de stad en ben je nog niet bekend met de elektrische fiets? Breng daar snel verandering in.

E-bikes zijn milieu vriendelijke, snelle fietsen

Een elektrische fiets is voor iedereen die rekening wilt houden met het milieu (wat iedereen zou moeten doen) ideaal. Je kunt voor de meeste afstanden de auto verruilen voor een ritje op de elektrische fiets. Het is beter voor het milieu dan een auto, sneller dan een normale fiets en rustiger dan het ov. De fietsen zijn de ideale keuze voor jong en oud. Ben jij klaar voor de heerlijke ochtenden naar school of werk? Bestel je elektrische fiets gemakkelijk online en rijdt binnenkort op je gemak overal veilig en snel naartoe!