Ook sieraden kun je op een eco manier kopen. Het hoeft helemaal niet zo te zijn dat je dan alleen kunt kiezen uit sieraden met een wat minder mooie uitstraling. De sieraden van Riverstones zijn daar het perfecte voorbeeld van.  De kettingen, armbanden, ringen en oorbellen zijn gemaakt van de meest pure materialen. Dat betekent dus minder bewerking tijdens het maakproces van jouw Riverstones sieraden. En wat is nu fijner dan het dragen van sieraden van de meest pure materialen? In deze blog lees je alles over een paar items uit de collectie van Riverstones.

Riverstones messing ketting in goud

De ketting is super mooi en ziet er door het eenvoudige design extra chic uit. Met de leukste zowel simpele als opvallende outfits staat de ketting met horizontale balk leuk. De ketting past bij meerdere kledingstijlen, want naast dat de Riverstones ketting er chic uitziet heeft het ook iets stoers.  Wat je stijl ook is, je vindt altijd de ketting die bij jou past. Toch is het aan jou om voor jezelf uit te maken of je de Riverstones kettingen wat vindt. Wij vinden de ‘’Ssshh ketting’’ die we nu als voorbeeld hebben genomen in ieder geval geweldig. En dat vind jij vast ook!

Armbanden uit Bali van Riverstones

De materialen voor de sieraden komen uit Bali en Indonesië en zijn van de beste kwaliteit. De van messing gemaakte sieraden worden bijvoorbeeld verguld in goud of zilver. En daarbij zien ze er ook nog eens geweldig uit. Gelukkig hoef je niet helemaal naar een van deze landen  af te reizen om een van de prachtige armbanden te bezitten. Je kunt ze namelijk gewoon online bestellen! en of dat niet al chill genoeg is, kun je de sieraden de volgende dag al rocken.

riverstones

Ga jij ook voor Riverstones sieraden?

Als je fan bent van sieraden en het liefst met meerdere armbanden en kettingen loop is Riverstones voor jou ideaal. Het merk heeft de leukste kettinkjes die je gemakkelijk met elkaar kunt combineren. Ook de ringen en armbanden kun je in meerdere hoeveelheden tegelijk dragen. Het ligt er maar en aan wat je stijl is en voor welke look je wilt gaan. De sieraden kun je online bij Brandfield.nl bestellen. Vooral als je de sieraden cadeau wilt doen is deze webshop een aanrader. Je kunt alles namelijk in cadeauverpakking laten bezorgen en dat ook nog geheel gratis! Bestel nu ook jouw Riverstones sieraden!