Zonnepanelen huren

Zonnepanelen huren is een goede optie als je niet gelijk zonnepanelen wilt aanschaffen. Deze zijn namelijk redelijk prijzig maar uiteindelijk ben je wel voordeliger en groener af met deze manier van energie wekken. Met zonnepanelen investeer je eigenlijk om zo op je energierekening te besparen.

Met zonnepanelen huren kom je erachter of zonnepanelen wel gunstig voor je zijn. Als deze je bevallen, zal je ze sneller aanschaffen dan dat je nog geen ervaring hebt met zonnepanelen.

Je bespaart veel op de energierekening doordat je minder stroom afneemt van je energieleverancier. Door zonnepanelen huren betaal je een bepaald huurbedrag per maand. Met de ‘’opbrengst’’ van de zonnepanelen, bespaar je dus geld van je energierekening waardoor je een deel van het bespaarde geld weer kan investeren in het gebruik van de zonnepanelen.

 

Zonnepanelen huren is dus gunstig als je niet gelijk zonnepanelen wilt aanschaffen. Het opwekken van deze energie gaat door middel van de zon. Deze duurzame manier van het opwekken van de ‘’schone’’ energie is een goede investering voor later! Je draagt een steentje bij aan het milieu en je bent voordeliger uit in je energiekosten.

 

Zonnepanelen huren, eerst moet je natuurlijk kiezen hoeveel zonnepanelen je in gebruik wilt hebben en welke soort zonnepaneel je moet hebben.

Afhankelijk hoe groot je dak is en hoeveel energie je verbruikt, wordt er zo berekend hoeveel panelen je nodig gaat hebben voor het zonnepanelen huren.

Zonnepanelen huren kunnen voor een bepaalde periode gehuurd worden en maximaal t/m 10 jaar.

zonnepanelen huren

Verschillende zonnepanelen

Monokristallijn

De monokristallijn zonnepanelen zijn gemaakt van siliciumkristal en hebben een iets uitgebreider proces in de productie. De kristallen worden iets meer zorgvuldiger gepositioneerd waardoor dit een mooi resultaat zal leveren. Dit loopt hoog in de prijs doordat er nauwkeurigheid en precies gewerkt mee wordt. Dus met het zonnepanelen huren zal dit per maand ook duurder zijn dan andere zonnepanelen.

 

Polykristallijn

Bij het zonnepanelen huren valt de polykristallijn ook tot de een soort paneel. Deze is ook gemaakt van silicium. De productie van het polykristallijn is een sneller en eenvoudiger proces, waardoor de prijs van het zonnepalen huren niet al te duur wordt.

 

Film panelen

Film panelen zijn niet in tegenstelling tot de polykristallijn en monokristallijn niet gemaakt van silicium kristallen maar van de poeder variant: silicium poeder. Deze zonnepanelen hebben een mooie uitstraling met een dunne en platte uitvoering wat op een strak ontwerp lijkt.  Helaas zijn de film panelen van minder kwaliteit maar deze zijn wel goedkoper dan de monokristallijn panelen en de polykristallijn panelen.