De drogist online helpt je om gemakkelijk een milieubewuste lifestyle te leiden. In deze webshop vind je namelijk allerlei huishoudelijke benodigdheden die op biologische of milieubesparende wijze zijn geproduceerd. Ook kun je er terecht voor ecologische en biologische voeding, verzorging, babyproducten en textiel.

Alles onder één online-dak

Of je nu een geheel ecologische lifestyle nastreeft of liever soms voor een biologisch alternatief kiest: bij de drogist online zit je goed! Deze webshop heeft het allergrootste assortiment aan drogisterij artikelen. Daarnaast vind je er ook voeding, woonaccessoires en sportartikelen. Binnen elke productcategorie zijn er meer dan genoeg – ruim 1000 – ecologische opties. Zo hoef je niet langer naar aparte specialistische winkels te gaan voor je boodschappen. De drogist online heeft het allemaal.
Veel van deze artikelen zijn zelfs voorzien van het EKO-keurmerk. Dit keurmerk geeft je net dat beetje extra zekerheid dat de ondernemers biologisch te werk gaan. Schoon, natuurlijk, vriendelijk voor dieren en eerlijk. Dat is waar EKO voor staat.

Hard tegen vuil, zacht voor het milieu

Wanneer je milieubewust leeft, kan schoonmaken soms tegenstrijdig voelen. Om een schoon en hygiënisch huis te behouden, lijk je bijna niet om de agressieve en chemische middelen heen te kunnen. Bij de drogist online vind je echter meer dan genoeg ecologische alternatieven, zonder dat je op het gebied van hygiëne moet inleveren. De schoonmaakmiddelen, zoals allesreinigers, schoonmaak azijn, vaatwastabletten, afwasmiddelen, vloerreinigers, toiletreinigers, ontvetters, ontkalkers, wasmiddelen en nog veel meer, bestrijden effectief bacteriën zonder dat zij giftig zijn of de huid irriteren. Deze middelen zijn plantaardig, volledig afbreekbaar en niet getest op dieren.
drogist online

Ecologische voeding bij de drogist online

Ook voor een ecologisch en biologisch dieet kun je bij de drogist online terecht. Deze bestel je gemakkelijk mee met de rest van je drogisterij boodschappen. In het assortiment vind je diverse voedingsopties, maar ook ecologische (voedings)supplementen. Van tussendoortjes zoals koeken, tot pastasauzen voor een compleet diner: je kunt het allemaal online bestellen bij deze drogist!

Gemakkelijk en betaalbaar ecologisch

Bij deze drogist kun je de hele dag lang online terecht. Wanneer je je ecologische boodschappen op werkdagen voor 17.00 besteld, ontvang je deze de eerstvolgende dag al! Een milieubewuste lifestyle kan soms flink in de papieren lopen. Ook daarin biedt deze drogist een uitkomst. Alle producten zijn scherp geprijsd, wat ecologisch opeens zeer betaalbaar maakt! Daarnaast heeft de drogist altijd leuke aanbiedingen online staan. Neem regelmatig een kijkje op de speciale pagina om niets te missen.