Jaloezieen zijn te koop van verschillende soorten materiaal. Aluminium is daar één van. Luxaflex is een ideale oplossing als je veel variatie in de lichtinval in je huis wilt hebben. Ook functioneren ze goed om de zon in de zomer te weren. Doordat de zon wordt geweerd, blijft het lekker koel in je huis In de winter kunnen ze je huis extra isoleren. Door de isolatie blijft de temperatuur in je huis lekker warm.

 

Duurzaam interieur dankzij raamdecoratie

Wist je dat je maar liefst 20 tot 30 procent aan warmte verliest via je ramen? Je stookt warmte, maar je levert ook gelijk een deel in zonder daar kennis van te hebben. Super zonde dus! Juist door raamdecoratie op maat kan er minder warmte verloren gaan. Als je de jaloezie sluit, kan er in de zomer geen warmte binnen komen en in de winter geen kou binnen komen. Scheelt je zeker wat geld en je bent direct duurzaam aan het leven!

Volledig afstemmen op je interieur

 

Aluminium lamellen hebben stijl en zijn functioneel, doordat ze de zon op een perfecte manier weren en je huis sfeervol maken. De uitstraling is luxe en ze geven een strakke look aan je huis. Zeer goed doseren ze altijd het licht dat wordt doorgelaten. Ook zijn ze prima geschikt voor het creëren van privacy. Als je de aluminium jaloezieën bestelt, heb je de keuze uit verschillende kleuren en afmetingen lamellen.

De nieuwste trend op gebied van raamdecoratie op maat is jaloezieën met een lamelbreedte van van 70 mm en 90 mm. Aluminium jaloezieen kun je kopen met een ladderband van 38 mm. Dit geeft een stoere, robuuste look en is ook weer isolerend. De ponsgaten waar het ladderkoord door loopt, is een plek waar je ook weer ruimte kunt verliezen. Door ladderband worden de ponsgaten afgesloten en kan er geen warmte of kou (afgezien het seizoen) verloren gaan.

Andere voordelen van aluminium lamellen

Aluminium jaloezieen hebben een aantal voordelen. Zo zijn ze veerkrachtig en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast kun je de montagesteun bijna niet zien. De jaloezie kun je aan de binnenkant of op het kozijn ophangen. Naast de standaardmaten kun je aluminium jaloezieën op maat laten maken.

Omdat er veel keuze is in de kleuren van aluminium jaloezieën, is het verstandig een aantal gratis kleurstalen te bestellen op de webshop waar je wilt bestellen. Mijnhoutenlamellen.be heeft ook een showroom, zodat je de producten kunt bekijken. En met de trein of met de fiets naar de showroom is weer beter voor het milieu dan kleurstalen via de post ontvangen!