eco-express.nl

Badkleding zomer 2019

tommy hilfiger

Het is al een aantal weken zomer en de temperaturen zijn tropisch. Massaal wordt naar het strand afgerezen en de zwembaden zitten overvol. Daar waar gezwommen kan worden en afkoeling een mogelijkheid is, komen grote groepen samen. Waar water is wordt gezwommen, en waar gezwommen wordt komt de badkleding van deze zomer ter sprake. Wat draagt iedereen en wat is hip? Lees hier meer over de badkleding van zomer 2019 voor zowel mannen als vrouwen!

Mannen

Voor mannen is het nooit een grote vraag geweest: een simpele zwembroek is over het algemeen het beste wat een man kan dragen in het water. Een speedo of een mankini wordt door menig publiek niet gewaardeerd, dus houdt het bij de basis! Toch zijn er ook trends afleesbaar in de badkleding van de mannen. Deze trend is een mooie weerspiegeling van de trend in de kleding van de afgelopen maanden van mannen. Steeds meer worden felle kleuren en opvallende printjes door heren gedragen. Zo heb ik meer dan eens de Hawaï shirtjes voorbij zien komen, met of zonder bijpassend broekje. Ook worden de dieren printjes vrolijk door mannen gedragen, en mogen de fruit printjes ook niet ontbreken! Dit zien we allemaal terug in de badkleding voor mannen van deze zomer. Kleurige broekjes met banaantjes of kersen erop, of een “sexy” panter printje: niets is te gek! Wat betreft de lengte: de zwembroeken mogen tegenwoordig wel wat korter. Het hoeft dus niet meer zo’n enorme zwembroek tot de knie te zijn, maar een broekje tot halverwege de bovenbenen is prima!

Vrouwen

Voor vrouwen is altijd al belangrijker geweest om er prachtig uit te zien. Dat geldt voor avondkleding en kantoorkleding, maar even goed voor badkleding. Wat zien we deze zomer terug in de badkleding voor vrouwen? Ook voor de vrouwen geldt dat de trend in kleding een goede weerspiegeling is van de badkleding trends. Bikini’s in dieren printjes worden aangemoedigd en ook voor de effen bikini’s mogen het felle kleuren zijn. Het is immers zomer! Ook zijn de badpakken nog steeds hot. In de kledingtrend zagen we al een behoorlijk sportieve trend de afgelopen maanden en dat geldt even goed voor badpakken. Kies een sportieve badpak van Tommy Hilfiger bijvoorbeeld, en je hoort er helemaal bij! Badkleding voor vrouwen stopt niet bij wat ze dragen in het water. Naast badpakken en bikini’s, is het deze zomer hip om een lange kimono te dragen, met voorkeur voor een kanten kimono. Deze kun je modieus om je heen slaan, mocht je even richting een strandtent moeten.

Mobiele versie afsluiten